رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی:
ظرفیت فرآوری 1.2 میلیون تن سیب زمینی در کشور وجود دارد

رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی گفت: سالانه بیش از پنج میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می شود که ظرفیت فرآوری 1.2 میلیون تن وجود دارد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان، کریم ذولفقاری روز یکشنبه در آیین بهرهبرداری از نخستین کارخانه فرنچ فرایز سیبزمینی (تولید سیبزمینی نیمه آماده) در شهرستان بهار افزود: 25 درصد محصولات تولیدی سیبزمینی کشور قابل فراوری است که باید برای حمایت از بخش کشاورزی واحدهای صنایع تبدیلی توسعه یابد.
وی بیان کرد: در زمینه کشاورزی تنها افزایش تولید ملاک نیست، بلکه باید با برنامهریزی درست از محصول تولید شده به بهترین شکل ممکن استفاده کرد و با بهبود روشهای تبدیلی، بستهبندی و توزیع مواد غذایی، از هدر رفتن میلیونها تن محصول جلوگیری کرد.
رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی با بیان این که یک میلیون تن از محصولات سیب زمینی کشور در همدان تولید میشود، تاکید کرد: توسعه واحدهای صنایع تبدیلی و فرنچ فرایز این محصول در استان همدان ضروری است.
وی با بیان این که ۴۴ واحد صنایع تبدیلی فرنچ فرایز در کشور در حال فعالیت است، افزود: باید به سمتی حرکت کنیم که صنایع تولیدی همپای تولیدات محصولات کشاورزی رشد کند.